Grafički dizajn po tvojoj meri

Ukoliko ti je potreban grafički dizajn za majice, vizit karte, logo ili ceo vizuelni identitet, na pravom si mestu.

Šta sve možeš da očekuješ?

Grafički dizajn - Paketi usluga

Imate poseban zahtev? Slobodno nas kontaktirajte i napravićemo poseban paket samo za Vas!

Često postavljana pitanja

Koje sve usluge nudite?

Možemo da uradimo dizajn za:

 • Logo
 • Vizit karte
 • Flajere
 • Čestitke
 • Memorandume
 • Brošure
 • Knjige i e-knjige
 • Pakovanje
 • Bilborde i reklame
 • UI/UX
 • Društvene mreže
 • Majice/dukseve/kape

Takođe, nudimo usluge i 3D modelinga za enterijer. Ukoliko imate neki specifičan zahtev, slobodno nam pišite i naš tim će Vam izaći u susret.

Da li mogu da naručim pojedinačnu uslugu?

Naravno, samo je potrebno da nas kontaktirate i kažete za koju ste uslugu zainteresovani i u najkraćem roku ćete da dobijete ponudu.

Čemu služe paketi?

Naši paketi su napravljeni u skladu sa potražnjom kod novih firmi i brendova. Retko kada je potreban samo logo, bez nekoliko varijacija i odabira boja. Naručivanje pojedinačne usluge je moguće, ali su paketi optimizovani tako da je povoljnije da uzmete paket nego da naručujete usluge jednu po jednu.

Kako ide proces dizajna?

Pre svega, bitno je da imate bar okvirnu viziju onoga što želite. Recimo, da znate kakvog stila želite da bude logo. Potrebno je da nam se sa okvirnom idejom i kratkim opisom svog posla javite, a mi ćemo Vas sprovesti kroz ostala pitanja. Kako biste uštedeli vreme, odlučite unapred koje boje biste želeli da vidite i spremite nekoliko primera koji mogu da posluže kao referenca. Posle razgovora sa našim timom, otpočinje se proces dizajna. Svakih nekoliko dana ćete da dobijate izveštaje o napretku i po završetku projekta ćemo da pošaljemo sve neophodne fajlove sa objašnjenjima.

Kako mogu da naručim?

Potrebno je da odete na stranicu Kontakt, popunite formu uz napomenu da Vam trebaju usluge grafičkog dizajna i da nam ostavite nekoliko početnih informacija, kao što je kratak opis Vašeg biznisa. Posle razgovora o projektu i Vaše konačne odluke, možete da zatražite uputstva za plaćanje. Ubrzo će Vam se javiti naš agent sa instrukcijama i moći ćete da odaberete način plaćanja. Za sada je moguće plaćanje putem e-bankinga i uplatnice.

Ukoliko imam neke primedbe na dizajn, da li mogu da tražim izmene?

Možete, za svaki segment dizajna možete da zatražite do dve promene, koje se odnose na detalje. Po naručenoj usluzi ili paketu dobijate jednu verziju dizajna.

Koje fajlove dobijam na kraju?

U skladu sa tim koji tip dizajna tražite, dobićete slike u najkvalitetnijoj rezoluciji i izvorne fajlove koji mogu da se menjaju. Ukoliko je dizajn fokusiran na tekst i oblike, dobićete AI i PDF fajlove, a ako je na slike, dobijate PSD. Neke od informacija na dizajnu možete da menjate sami, a za neke mi zadržavamo pravo na izmene.

Koliko je vremenski potrebno da se završi dizajn?

Ovo zavisi od toga za koju se uslugu odlučite. Za Starter paket je potrebno oko 5 radnih dana, za Napredni 7, a za Premium 10. Za pojedninačne usluge su uglavnom potrebna 2-3 radna dana.

Želite da dovedete svoj dizajn na viši nivo?

Kontaktirajte nas sa napomenom da ste zainteresovani za usluge dizajna i odgovorićemo u najkraćem roku.

Kontaktiraj nas