Reklamne majice, duksevi, aksesoari…

Pomažemo firmama, brendovima i pojedincima da stvore nešto posebno

Dizajniraj pokrenimo saradnju

Ukoliko planiraš da napraviš svoj brend, imaš neku revolucionarnu ideju ili si pojedinac (influenser, jutjuber ili zvezda u povoju) koji želi da ima svoju tematsku liniju proizvoda, na pravom si mestu. Mi smo tu da pomognemo da ostvariš svoje ciljeve. Zašto bismo se zaustavili na odeći? U toku je proširenje našeg poslovanja na razne aksesoare koje ćemo moći da brendiramo za tebe!

Dobrim marketingom se stiče kupac, ali dobrim kvalitetom se on zadržava. Kako bismo bili sigurni da su tvoje mušterije zadovoljne, trudimo se da uvek nabavljamo najkvalitetniji pamuk i radimo digitalnu štampu ili italijanski FLEX preslikač. Po potrebi, za veće količine radimo DTF i sito.

Ukoliko ste firma i želite da u saradnji sa nama napravite reklamne majice (ili ostalu garderobu) za promocije ili zaposlene, možete nas kontaktirati putem forme, mejla ili telefona. U zavisnosti od toga šta vam je potrebno, formiraćemo najoptimalniju cenu i rokove. Kako biste videli našu trenutnu ponudu proizvoda koje uvek imamo na lageru, pogledajte stranicu Prodavnica, a ukoliko imate neke posebne zahteve, slobodno ih iznesite, a mi ćemo da se potrudimo da ih ostvarimo.

Pitanje cene izrade odeće i štampe zavisi od količine naručenih proizvoda, učestalosti saradnje i, pre svega, samog proizvoda. Mi garantujemo najpristupačnije cene i ne uslovljavamo te količinom, jer smo svesni da svaki posao kreće od malih koraka.

kontaktiraj nas!