Ovde možete pogledati često postavljana pitanja koja se tiču poručivanja, isporuke i plaćanja. Za sva dodatna pitanja nam se obratite preko Ćaskanja uživo (donji desni ugao) ili preko Kontakt stranice.

Često postavljana pitanja

Kako se poručuje?

Korak 1: Izaberite model garderobe koji želite da poručite ili dizajnirajte svoj.

Korak 2: Kliknite „Dodaj u korpu“.

Korak 3: Nakon što budete preusmereni na stranicu za naručivanje, unesite svoje tačne podatke za slanje. Važno je da unesete aktuelan broj telefona jer ćemo Vas pozvati radi potvrde porudžbine.

Korak 4: Nakon što ste obavili kupovinu, dobićete mejl sa potvrdom.

Koji su načini plaćanja?

Za sada nudimo samo opciju plaćanja pouzećem. Ovo znaći da novac dajete kuriru tek nakon što Vam stigne pošiljka.

Koje je vreme isporuke?

Vreme isporuke se kreće od 2 do 5 radnih dana, u zavisnosti od toga šta ste poručili. Mi nastojimo da svaki model i svaka veličina budu uvek dostupni, a u slučaju da dođe do nekog zastoja, bićete obavešteni.

Kako mogu da dobijem detaljnije informacije o uslugama?

Svesni smo da ne možemo da pokrijemo baš svako pitanje i da rešimo svaku nedoumicu koja može da nastane i zbog toga imamo opciju ćaskanja uživo. U donjem desnom uglu ekrana se nalazi žuti balončić na koji možete da kliknete. Tu se nalaze odgovori na još neka pitanja, ali postoji i opcija ćaskanja sa našim agentom. Na ovu uslugu možete da računate svakog dana od 9 do 17 časova. Ukoliko nismo dostupni, možete otići na našu Kontakt stranicu ili nam pošaljite mejl na info@tvojamajica.com.